Compozitie

Componentele active ale BioBran / MGN-3 Arabynoxilan

Bogat in polizaharide , proteoglicoli , precum  Arabynoxilan si alte Hemiceluloze , BioBran MGN 3 ajuta organismul sa intareasca un sistem imunitar slabit si sa atenueze efectele secundare cauzate de terapii conventionale precum chimioterapia si radioterapia, imbunatatind cu adevarat calitatea vietii.    

Ingredientul activ MGN-3, component Arbynoxilan, este o fibra alimentara , extrasa din tarate de orez, si a carei greutate moleculara a fost redusa. MGN-3 Arabinoxilan este extras din tarate de orez prin hidroliza partila enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile ce ajuta absorbitia in intestin, intr-o  cantitate semnificativa , ca imunomodulator limfocitar.

Hidroliza este efectuata cu un extract din ciuperca schiitake, utiluzata in Japonia la tratamentul cancerului. Cu toate că enzimele ciupercii Shitake sunt utilizate în procesul de fabricare pentru hidroliza,nu există nici un conţinut de ciuperci măsurabil în produsul final şi astfel afectiunile cu intoleranţa la ciuperci nu au nici un fel reacţie negativa la aceasta.

Derivatele care au proprietati imunoregulatoare, au fost dezvoltate prin digerararea partiala a carbohidratilor din miceliul ciupercii Shiitake, utilizata in Japonia pentru tratamentul cancerului.