Mod de administrare


Se dizolva continutul plicului in 200 ml plata (la BioBran 1000) la temperatura camerei si se administreaza dupa mese (ideal, la 30 de minute dupa), dupa cum urmeaza:


DOZE DE ADMINISTRARE

ADMINISTRARE BIOBRAN 1000/ MGN-3 Arabinoxilan :

Se dizolva continutul plicului in putina apa plata sau ceai si se administreaza dupa mese, dupa cum urmeaza:

 

A)Pentru mentinerea activitatii sistemului imunitar si implicit a unei stari de sanatate generale foarte buna (reducerea riscului la imbolnaviri) se recomanda utilizarea a minimum 0,5g - 1g Arabinoxilan / zi, astfel:

- Daca utilizati BioBran 1000 (cutie cu 30 plicuri, cu 1000mg Arabinoxylan / plic) veti administra intre 1/2 - 1 plic / zi, intr-o singura doza sau cel mult 2 doze (se poate diviza in doua doze de administrat). Adica puteti dizolva plicul in putina apa, agitati continutul si puteti consuma intreaga cantitate sau ˝ dupa masa de dimineata si cealalta ˝ dupa masa de pranz.

- Indiferent de forma de prezentare (BioBran 1000 sau BioBran 250), utilizarea se face cat de mult timp posibil, sau pe perioade de cel putin  2 luni cu cel mult 1 luna pauza intre ele.

 

B) Ca adjuvant in terapia antineoplazica (anticanceroasa) se recomanda utilizarea in doua etape, astfel:

Etapa 1, in primele 2 luni: Administrarea a minimum 2-3g Arabinoxylan/ zi sau cel putin 30mg Arabinoxylan /Kg corp/ zi ( 2-3 plicuri/ zi) pe o perioada de 2 luni, cate unul dupa mese, dizolvat in putina apa sau ceai;

Etapa 2, dupa primele 2 luni: Se continua utilizarea Bio Bran 1000 cu doza de intretinere de minimum 1g Arabinoxylan/ zi ( minimum 1 plic/ zi) dupa 1-2 mese, A LA LONG,  sau cat de mult timp posibil.

 

NOTA:

- 30 mg Arabinoxylan/ Kg corp/ zi la o persoana de 70 Kg greutate inseamna 2100 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 2 plicuri/ zi

- 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 90 Kg greutate inseamna 2700 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 3 plicuri/ zi

 

RECOMANDARE:

- Pentru situatii grave se recomanda, in ambele etape, suplimentarea dozei de administrare cu 1g Arabinoxylan pe zi, respectiv cu inca 1 plic/ zi, respectiv 3 plicuri/ zi in loc de 2 (pentru persoane cu greutate de aprox. 70 kg) si 4 plicuri/ zi in loc de 3 (pentru persoane cu greutate de aprox. si peste 90kg);

- Pentru situatii foarte grave se recomanda continuarea administrarii celor 3 plicuri pe zi o perioada de cel putin sase saptamani.

- Daca urmeaza sa incepeti tratamentul chimioterapic / radioterapic, se recomanda inainte cu 2-3 saptamani de inceperea tratamentului, administrarea a 1-3g Arabinoxilan / zi (1-3 plicuri / zi), in una - trei prize zilnice, dupa masa.

- Daca ati inceput tratamentul chimioterapic/ radioterapic, se recomanda administrarea a 2-3g Arabinoxilan / zi (2-3 plicuri / zi), in doua sau trei prize zilnice, dupa mese.

BioBran reduce efectele negative ale acestor tratamente si totodata creste eficienta lor.ADMINISTRARE BIOBRAN 250 / MGN-3 Arabinoxilan

Se administreaza dupa mese doza recomandata, dupa cum urmeaza:


A) Pentru cresterea imunitatii si mentinerea sanatatii generale foarte bune (reducerea riscului la imbolnaviri) se recomanda utilizarea a minimum 0,5g - 1g Arabinoxilan / zi, astfel:

 

- Daca utilizati BioBran 250  (cutie cu 50 tablete, cu 250 mg Arabinoxilan / tableta) veti administra intre 2-4 tablete pe zi, intr-o singura doza sau cel mult 2 doze. Astfel, puteti administra 4 tablete o data/ zi dupa o masa, sau in doua reprize, 2 tablete dupa masa de dimineata si 2 tablete dupa masa de pranz (sau 1 tableta dupa masa de dimineata si 1 tableta dupa masa de pranz).

- Indiferent de forma de prezentare (BioBran 1000 sau BioBran 250), utilizarea se face cat de mult timp posibil, sau pe perioade de cel putin  2 luni cu cel mult 1 luna pauza intre ele.

 

B) Ca adjuvant in terapia antineoplazica (anticanceroasa) se recomanda utilizarea in doua etape, astfel:

Etapa 1, in primele 2 luni: Administrarea a minimum 2-3g Arabinoxilan/ zi sau cel putin 30mg Arabinoxilan /Kg corp/ zi ( 8-12 tablete / zi) pe o perioada de 2 luni, cate 4 tablete dupa mese, administrat cu putina apa sau ceai;

Etapa 2, dupa primele 2 luni: Se continua utilizarea Bio Bran 1000 cu doza de intretinere de minimum 1g Arabinoxilan/ zi ( minimum 4 tablete/ zi) dupa 1-2 mese, A LA LONG,  sau cat de mult timp posibil. Astfel, puteti administra 2 tablete dupa masa de dimineata si 2 tablete dupa masa de pranz, sau toate cele 4 tablete o data, dupa masa de dimineata sau pranz.

 

NOTA:

- 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 70 Kg greutate inseamna 2100 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 8 tablete/ zi

- 30 mg Arabinoxilan/ Kg corp/ zi la o persoana de 90 Kg greutate inseamna 2700 de mg Arabinoxilan/ zi adica minimum 12 tablete / zi

 

RECOMANDARE:

- Pentru situatii grave, se recomanda in ambele etape suplimentarea dozei de administrare cu 1g Arabinoxilan pe zi, respectiv cu 4 tablete/ zi, respectiv 12 tablete/ zi in loc de 8 tablete (pentru persoane cu greutate de aprox. 70 kg) si 16 tablete/ zi in loc de 12 tablete (pentru persoane cu greutate de aprox. si peste 90kg).

- Daca urmeaza sa incepeti tratamentul chimioterapic / radioterapic, se recomanda inainte cu 2-3 saptamani de inceperea tratamentului, administrarea a 1-3g Arabinoxilan / zi (4 - 12 tablete / zi), in una - trei prize zilnice, dupa masa.

- Daca ati inceput tratamentul chimioterapic/ radioterapic, se recomanda administrarea a 2-3g Arabinoxilan / zi (8 – 12 tablete / zi), in doua sau trei prize zilnice, dupa mese.

 

BioBran reduce efectele negative ale acestor tratamente si totodata creste eficienta lor.